Amanda

Mitt livs resa + LCHF :)

Mycket nu..

Kategori: Allmänt

Först och främst vill jag be om ursäkt för riktigt dålig uppdatering här på bloggen! Det är så otroligt mkt som händer just nu! Först var det midsommar, sen är jag sjuk och vi flyttar imorgon så vi har haft fullt upp med det (och har det fortfarande.) Sen är det ju som ni vet en massa annat som man måste klämma in mitt i allt :) blogg.se har fortfarande problem med sin app och mms tjänst vilket gör mig galen!!!!! Det har gått 2,5 vecka och de sr fortfarande inte fixat deras problem.
 
Idag ska jag fortsätta packa, sen blir det en korvstroganoff ala LCHF till middag. Receptet på den hittar nu under mina recept :) Tänte tärna och steka squash i smör till det! Gott!

Målet är nått!!

Kategori: Min historia

Nu har jag efter ca 6 månader gått i mål! Med en startvikt på 77kg den 1 januari 2012 och ett midjemått på 100cm! Nu har jag minskat 38 cm  i midjan och gått ned 20,2kg, min vikt är nu 56,8kg och midjemåttet är på 72 cm. Jag har nått mitt nått mitt mål på 57kg plus lite till, nu är jag nöjd och vill inte gå ned något mer i vikt :) De är en obeskrivlig känsla, jag har väntat på den här dagen länge nu och jag är så glad! 
 
Många har frågat mig om jag ska fortsätta med LCHF efter att jag har nått mitt mål och naturligtvis ska jag det! LCHF är inte bara ett sätt att gå ned i vikt för mig, utan det är också en livsstil som jag mår otroligt bra av!! Min mage krånglar aldrig längre, all min kroppssvullnad (vätska) är borta, jag är mkt gladare mm. Allt detta vill inte jag sätta på spel igen. Mitt liv har förändrats till det bättre och jag äter godare, nyttigare och mer naturlig mat än någonsin! Varför gå tillbaka till ett osunt liv? 
 
Jag kommer att fortsätta att blogga om mitt liv och LCHF, vill ju att ni ska få se hur det är att leva med LCHF efter att man nått sitt mål :) För och efter bilder publiceras på lördag.
 
Glad midsommar allihopa <3 

Amandas ostchips

Kategori: LCHF recept

Nu tänkte jag att jag ska ge er receptet på mina ostchips som jag gjorde till min och Fannys LCHF middag som vi hade i lördags :) Som sagt kan jag fortfarande inte ge er några bilder pga. Krångel med bloggen, men skrållar ni ned en bit så ser ni dem! 
 
Ingredienser
 
Lagrad ost såsom parmesan, västerbotten ost osv. Går att använda annan ost också!
 
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Lägg osten i små högar på bakplåts pappret. Sätt ugnen på 200 grader. Låt osten stå i ca 10 minuter i ugnen så att du ser att de fått färg. Ät dem som chips eller som en liten toast som du kan ha goda röror på :) Dessa chips är kanon då de näst intill inte innhållet några kolhydrater alls :)

Onsdag 20 juni

Kategori: Allmänt

Hejsan! Hur är det med er? Mig är det kanon med och jag är så glad över det fina vädret här i stan :) Min dag består av lite olika saker idag, när jag jobbat färdigt så ska jag och sambon ned till stanför att fixa lite små ärenden inför midsommar. Och njuta av det fina vädret såklart! Sen ska vi fortsätta packa inför flytten.
 
Imorgon är det väg och mät dag! Är lite nervös inför det ifall jag nått mitt mål eller ej. Jag hade ju bara 0.9kg kvar förra veckan och jag tycker att jag borde fixa det :) 

Tisdag 19 juni

Kategori: Allmänt

God morgon! Allt väl? Min kära syster kommit väckte mig vid kl:6.30 idag, så skönt att gå upp i god tid :) Sittet nu och tittar på nyhetsmorgon och dricker en kopp kaffe. Idag ska jag på picknick på jobbet, företaget anordnar varje år en sommar picknick för alla anställda samt för alla kunder, så det ska bli trevligt. Har en del ärenden att utföra efter jobbet, sen blir det att åka hem och fortsätta små packa inför flytten nästa vecka. 

Kram // amanda

Min viktabell

Kategori: Min historia

Nu tänkte jag att jag skulle dela med mig av min vikttabell sen jag började med LCHF. Den ger er både datum, vikt och BMI :) Då får ni se mina med och motgångar i viktnedgången samt när jag stått still och även gått upp en smula också. Här kommer den:

Startvikt: 77kg, Midjemått: 100 cm och Längd på mig är 163 cm.

2012-01-01
77 kg och BMI 28,6

2012-01-05
Vikt: 73kg (- 4kg), BMI 27,5

2012-01-12
Vikt: 73kg (Denna vecka stod jag stilla.) BMI 27,5

2012-01-19
Vikt: 71 kg (-2kg) BMI, 26,7

2012-01-26
Vikt: 70kg (-1kg) BMI 26,3

2012-02-02
Vikt: 66,5kg (-3,5kg) BMI 25

2012-03-01
Vikt: 64,4kg (-2,1kg) BMI 24,2 (Här är det ett hopp när jag inte vägde mig på ganska länge och det berodde på att jag ej ägde någon våg under dessa veckor.)

2012-03-08
Vikt:64,8kg (+0,4kg) BMI 24,4 (Underligt att jag helt plötsligt gick upp lite när jag gick ned 1,2 kg nästa vecka!!)

2012-03-15
Vikt: 63,6kg (-1,2kg) BMI 23,9

2012-03-22
Vikt: 63,4kg (-0,2kg) BMI 23,9

2012-03-29
Vikt: 62,6kg (-0,8kg) BMI 23,6

2012-04-06
Vikt: 62,5kg (-0,1kg) BMI 23,5

2012-04-12
Vikt: 61,8kg (-0,7kg) BMI 23,3

2012-04-20
Vikt: 60,6kg (-1,2kg) BMI 22,8

2012-05-10
Vikt: 61kg (+0,4kg) BMI 23

2012-05-17
Vikt: 60kg (-1,0kg) BMI 22,6

2012-05-24
Vikt: 58,7kg (-1,3kg) BMI 22,1

2012-06-07
Vikt: 58,7kg (-0kg) BMI 22,1

2012-06-14
Vikt:57,9kg (-0,9kg) BMI 21,8

Så här ser alltså det ut :) Snart har jag nått mitt mål på 57kg! Då har jag gått ned 20kg på ca ett halvår.



Måndag 18 juni

Kategori: Allmänt

Fortfarande problem med appen och MMS tjänsten som blogg.se har. Hoppas de löser sig snart! Denna vecka är ganska fullspäckad måste jag säga, har massor att göra varje dag som kommer fram till midsommar! Sen gick våran frys sönder i natt, fick i panik ringa bostadsbolaget så de fick komma snabbt och fixa en ny frys till oss. Vi har nämligen älgkött för några tusen i frysen och de vore inte roligtoch allt det blev förstört. Smsade sambon och han sa att de hade kommit och fixat det nu :) 

Periodiska fastan fortsätter! Hoppas på att kunna nå mitt mål tills på torsdag då jag väger och mäter mig runt midjan. Men de ska jag nog klara ;) Tänkte att jag ska lägga upp en tabell ikväll på hurmag har gått ned ifrån start så får ni se hur allt gått till. De var några dom önskade det här i bloggen :) Hörs senare så får ni ha det så bra så länge.

Kram // Amanda

Bilder ifrån gårdagens LCHF middag

Kategori: LCHF

Nu har jag lyckats att ladda upp några bilder på min dator ifrån gårdagens middag. Min vän Fanny har precis börjat med LCHF och hon har mig som coach ;) Jag bjöd över henne igår hem till mig för en god LCHF middag som bestod av LCHF lasange, en grönsallad och hemmagjorda ost chips. Till det tog vi oss ett gott glas röd vin. Vi hade det jätte trevligt och mycket skratt blev det. Roligt att hon också kommer igång med LCHF nu! Men det berättar jag mer om i ett annat inlägg.

Ha en riktigt bra söndags kväll! Jag och sambon ska ha TV mys med ost chips och en bra film <3

Min goda grönsallad i en skål ifrån Kosta Boda



Mina hemma gjorda ost chips!


Fortfarande problem med bloggen!

Kategori: Allmänt

Det är fortfarande problem med bloggen och jg är lite små sur på blogg.se som har en app som inte fungerar! Skrev ett långt inlägg förut, tror ni att jag kunde publicera det? Nej :( hoppas att allt börjar funka snart. Jag använder ju deras app på min iPhone för att kunna uppdatera ofta med bilder osv.

Aja. Ikväll ska jag och min kära vän Angelica ha lite fredagsmys med ev. lite LCHF bak och ett gott glas vin! Får se om vi också kanske ska titta på Sverige-England matchen i fotboll också :) Först ska jag möta uppwebben vid affären, sen ska jag och hon ta en lång powerwalk i solen. Jag har jobbat två helger i rad nu så de ska bli så skönt att få njuta av lite ledighet! Vad ska ni göra denna fredags kväll? 

Kram <3

Vikt och mått :)

Kategori: Allmänt

Hej allihopa! Idag var det väg och mät dag. Och visst har det hänt grejer :) jag väger nu 57,9kg, har alltså gått ned 0,9kg sedan förra veckan, måttet kring midjan är nu 73 cm och jag har minskat 1 cm på en vecka. Nu är målet nära och jag har hittills ned 19,1 kg för att vara exakt och minskat 37 cm i midjan!! Helt overkligt att jag snart har nått mitt mål, kan nästan ta på det haha. En del tycker att jag är fjantig som ska gå ned mitt sista kilo  (0,9kg) men jag är envis och vägrar att ge upp precis vid målsnöret! Har jag satt ett mål så är de så och mål är till för att nås eller hur? :)

Tyvärr kan jag inte ge er någon bild, blogg.se håller på att göra om sin app så jag kan inte logga in den vägen. Men ni fick nya fina resultat! Så fort jag nått målet så ska ni få för och efter bilder också.

Kram

Min stad går frammåt!

Kategori: LCHF

Fick tips av min vän Angelica att de har börjat servera LCHF bakverk på en av våra kaféer här i stan! Helt underbart och otroligt då jag lever i en liten stad på ca 22 000 invånare. Riktig lycka! Tänk att de börjar gå fram åt även inse små städerna med LCHF och att folk börjar upptäcka det. Jag vet vart jag ska fika hädanefter ;)

 

Bakverket var en blandning av mörk choklad 70% och lite olika nötter. Den var kanon god :)

 

Lunch tips!

Kategori: LCHF recept

Gud va gott de här blev! Jag stekte ägg i smör, sen lade jag på servon skinka och ost medans de var i pannan. Detta var inte sista gången jag gjorde denna härliga lunch :)

Mer motivation

Kategori: Motivation

Det är många som mailar mig och kommenterar här på bloggen om att de inte riktigt får de resultat de vill av LCHF osv. De har svårt att gå ned i vikt så fort som de vill. Många vill ju på raket fart gå ned eftersom bikini säsongen är här :) För mig har det handlat om fokus och en del uppoffringar för att komma så här långt. Jag har funderat 1 gång och yttligare en gång till innan jag stoppar något i munnen, visst jag tjatar omsatt tänka men man måste ställa om sitt tanke sätt! För är man inte motiverad och fokuserad så kan det bli svårt att nå resultat. Tro mig, jag har haft ett helt annat tanke sätt tidigare och jag har stött på säkert 1000 olika frestelser på min väg hit! Men jag har bestämt mig och jag var grymt envis :) Ibland kan man behöva pressa sig själv lite för att kunna ändra på sina dåliga vanor. Var alltid positiv, är du negativ så kommer du ingen vart med sig själv. Sen så är ju inte LCHF endast en metod att gå ned i vikt med, det är en livsstil som man mår riktigt bra av.

Om ni har frågor eller funderingar så hjälper jag er läsare gärna :) Det är så roligt att kunna få göra något bra för er och att ni kan få nå samma resultat som jag har gjort <3

Onsdag 13 juni

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla läsare! Är lite grinig för bloggen har krånglat! Tex: de inlägget som jag skrev angående plockmat publicerades inte förens nu! Aja sånt som händer med tekniska prylar!

Min vän Tina ringde mig vid kl: 7.00 imorse, hon hade jobbat natt och jag ville att hon skulle ringa och väcka mig :) Så skönt att komma upp lite tidigare på morgonen, då st jag det lugnt en stund innan jag åker till jobbet och jag dricker lite kaffe och läser en stund.

Håller på förresten att planets midsommar firandet (som ej är klart vart de ska vara) samt midsommar maten! Har ni bestämt hur eran midsommar ska se ut? Har ni någon favorit rätt på midsommar bordet?

Kram!

Plock middag

Kategori: LCHF

Idag blev det lite utav en plock middag här hemma :) Så gott att ibland få plocka ihop sina favoriter på ett fat och bara njuta. På min tallrik fanns det: 3 skivor serano skinka, 2 skivor ädel ost 42%, keso, 1 finncrisp med Philadelphia ost och sen hade jag även ett kokt ägg som ej finns med på bilden.

Tisdag 12 juni

Kategori: Allmänt

God morgon! Allt väl med er? Här är allt bra :) Blev en kaffe med grädde nu på morgonen, fastan fortsätter tills jag har nått mitt mål har jag bestämt då de är så svårt att bli av med sina sista kilon. Jag borde nå de snart, har ju bara ca 1,5 kg kvar nu. På torsdag är det dags att ta reda på de :) Kör stenhårt tills dess!

Förresten tråkigt att Sverige förlorade med 1-2 igår mot Ukraina :(

LCHF lasange

Kategori: LCHF recept

Idag har jag gjort en LCHF lasange som blev riktigt mumsig! Serverade den med en sallad beståendes av ruccola, tomat, gurka och fetaost.

Ingredienser

1 abourgine
500g köttfärs
1 gullök
1 burk krossade tomater
1 burk creame fraîche 34%
Ca 2 1/2 grädde
1 vitlöks klyfta
200 g riven lagrad ost

Skär gullöken och fräs den i smör tillsammans med köttfärsen. Häll i de krossade tomaterna, kryddor och pressa ned vitlöksklyftan. Blanda crème fraîches, grädden och lite osten separat i en skål. Skär abourginen i tunna skivor, lägg dem i botten av en ungs säker form, häll på köttfärs blandningen uppe på och sen crème fraîche blandningen. Strö över resten av osten. Grädda lasangen i mitten av ugnen på 200 g i ca 30 minuter och tills osten fått färg.

Speciell mat period

Kategori: LCHF

Min lunch idag bestod av två finncrisp med smör, salami och tjocka skivor brie. Salami och brie måste vara en av världens godaste kombination! Innan jag började med LCHF så åt jag alltid en baguette med salami och brie på ett av stans cafén, men det går naturligtvis lika bra att äta det på en finncrisp eller annat LCHF bröd :)

Jag tror att det är väldigt lätt att komma in i en så kallad "en formig" mat period, att man blir lite besatt av någon speciell mat som man mer än gärna äter varje dag. Jag har en sådan nu! Och det är just nu salami och brie hehe. Har ni haft några sådana perioder? I så fall, vad var det för mat?

Dags för frukost

Kategori: LCHF

Nu är det dags för min frukost som jag har med mig till jobbet. Den består av keso och en riktigt god serano skinka :) Ett bra första mål på dagen!

Måndag 11 juni

Kategori: LCHF

Tack så mycket för era middagstips igår! Ska prova allihopa :) Tyvärr blev det ingen middag hemma igår då vi kom hem väldigt sent, vi stannade och köpte oss en varsin hamburgare på vägen hem istället (jag åt naturligtvis Low carb burgare.)

Idag är det lite diverse saker som ska göras. Jag och sambon ska förbi hans syster (Angelica) för att hämta lite flyttkartonger, vi flyttar ju om ca två veckor, så de är dags att börja packa lite smått känner vi så det inte blir så stressig dagarna innan flytten. Sen ska vi iväg och vecko-handla. Först ska ja jobba några timmar :) va ska ni göra idag?

Tips på middag?

Kategori: LCHF

Känner mig trött efter helgen och jag har inte så mycket fantasi idag. Skulle behöva något roligt tips på vad vi kan äta till middag ikväll? Jag har funderat en del men har inte kommit fram till något haha :) Naturligtvis bör middagstipset vara LCHF!

Söndag 10 juni

Kategori: Allmänt

Klev upp sent idag med då jag slutade vid samma tid i natt också. Sen blev det en snabb frukost beståendes av två stekta ägg med bacon. Alex är hos tattueraren nu för sin tredje sittning, så de var därför de blev lite brådis.

När vi är klara här ska vi förbi en av mina vänner som bor i närheten här, har inte träffar henne på så länge och de ska bli så roligt. Både hon och jag föder upp rasen Maine coon och har åkt och ställt ut katterna i Norge tillsammans.

Fläskpannkaka

Kategori: LCHF recept

Idag blev det en rätt till middag som enligt min mening hör till den Svenska husmanskosten! Det är även en av mina favorit rätter som jag verkligen saknat.

Ingredienser:

4 ägg
1 1/2 msk fiberhusk
2 dl mandelmjöl
1 tsk salt
2 dl rödmjölk
1 dl grädde
1 paket rökt sidfläsk
Smör till ugnsformen

Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ägg, mjölk, grädde, salt, mandelmjöl samt fiberhusk i en bunke. Låt svälla i ca 10 minuter. Klipp sidfläsket i små bitar ned i en stekpanna och bryn det till det fått färg. Häll sedan ned fläsket tillsammans med smeten ned i sen smörjda ugnsformen. Grädda pannkakan i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter.

Jag serverade min pannkaka tillsammans med färska hallon och jordgubbar.

Äntligen kan jag hitta nya kläder!

Kategori: Allmänt

Kom precis hem ifrån stan där jag träffade Angelica. Vi strosade runt lite i affärer, jag köpte lite nya sommar strumpor och lite underkläder idag ( då alla mina underkläder är för stora nu!!) Är inte det lite konstigt? Till och med mina trosor är för stora haha. Bh storleken har minskat drastiskt på mig, hade en 95 E kupa förut, nu har jag en 75 C och jag är så glad! Det är inte roligt med stora bröst, de är super svårt att hitta fina BH:n samt fina linnen. Men nu är det så roligt att man äntligen kan hitta fina kläder i sin storlek!

Titta vem som blev kanon glad så fort matte kom hem :) Min huskatt Angus, min lilla älskling <3 Haha, jag har varit borta i ca 1,5 timme och han har redan massor att berätta!

Lördag 9 juni

Kategori: LCHF

Idag vaknade jag vid ca kl: 11.00, kom hem ifrån jobbet kl:03.00 i natt så jag behövde sova lite grann! Tog en dusch direkt när jag vaknade och sen gjorde jag frukost/brunch. Jag är ett riktigt fan av brunch mat, de är riktigt gott och lyxigt att plocka ihop lite allt möjligt på en tallrik :) Idag blev det två stekta ägg med ost på (min special), grön sallad med mozzarella, shark salami och lördagskorv. De var väldigt länge sedan jag gjorde mina ägg med ost så jag kände att de var dags nu! De är inte svårt, bara att steka ägg och sedan lägga på ost när de fortfarande är i pannan :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ska ned med min vän Angelica på stan om en stund! Hörs senare :)

Fredagsmys

Kategori: LCHF

Även detta är min jobb helg, så jag jobbar ikväll och imorgon kväll. Men vem säger att man inte kan à lite fredags mys iaf? Köpte den nya kokos chokladen och sen en Ramlösa vattenmelon :) Smakade lite av chokladen, den blev ganska för mycket snabbt så de blir bara 1-2 rutor av den. Den var god men som sagt lite för söt. Vad ska ni göra en helg som denna?

Hamburgare gjort på älgfärs

Kategori: LCHF recept

Jag har ju turen att ha en pappa och farfar som jagar i släkten! Nu när vi var uppe vid stugan fick jag och min syster ta hem lite älgkött som pappa hade där uppe. Så jag gjorde LCHF hamburgare på älgfärs :) Riktigt gott! Men den som inte har tillgång till viltkött så går det precis lika bra med blandfärs eller nötfärs.

Ingredienser

500g köttfärs
1/2 gullök
2 ägg
Salt och peppar

Blanda ihop alla ingredienser väl i en ganska stor skål och låt det stå en stund. Ta sedan köttblandningen och forma det till stora hamburgare och stek dem på vardera sida i ca 5 minuter. Salta och peppra lite på medans du steker för att få lite extra smak.

Jag serverade mina med lite sallad, gurka, tomat, bacon, ost och en klick Felix ketchup med Stevia.

Matdagbok 7 juni

Kategori: Matdagbok

Morgon: 1 kopp kaffe

Frukost: 4 skivor stekt halloumi med grönsaker.

Lunch: två finncrisp med berott, salami och brie! (åh vad jag älskar den kombinationen!)

Middag: tacogratäng med grönsallad och mozzarella.

Två koppar te på kvällen.

Frukost!

Kategori: LCHF

Intog just min frukost som bestod av rester ifrån gårdagens middag (tacogratäng). Så bra när man får lite reser kvar som man kan ta med sig till jobbet :)

Fredag 8 juni

Kategori: Allmänt

Hej alla glada! Vaknade av att små solstrålar träffade mig i ansiktet när jag låg i sängen, kanon väder idag! Så jag steg upp och gjorde mig en kopp kaffe med grädde i. Pratade lite med mina katter, tog det lugnt oså. Jag är en sådan person som måste börja min dag i lugn och ro för att komma igång, eftersom jag har levt ett otroligt stressigt liv förut så behöver jag det. Jag njuter av det lilla extra jag har i vardagen och tänker alltid positivt nu :)

Hektisk dag

Kategori: Allmänt

Har haft en hel del att göra idag! Efter jobbet bar det iväg att veckohandla mat, städa, svara på lite viktiga mail, ringa några viktiga samtal, tvätta och laga mat osv.. Ja det har helt enkelt varit en sådan dag man haft mkt att göra, men gud så skönt det är när man fått allt gjort :) Nu sitter jag och tittar på min favorit serie Sex and the city och dricker en god kopp Röd söder innan jag går och lägger mig.

Taco gratäng med en god sallad

Kategori: LCHF recept

Idag blev det tacogratäng till middag! Mkt gott och uppskattat av sambon med, han tycker att att min matlagning har blivit så mkt bättre sen jag började med LCHF :) här kommer receptet:

Ingredienser:

500g köttfärs
200 g Philadelphia ost
2 dl crème fraîche
1 gul lök
Taco krydda (ekologisk)
1/2 grön paprika
Ca 2 dl ost att toppa med

Bryn Köttfärsen tillsammans med den hackade gullöken och tillsätt tacokrydda . Bred ut philadelphia osten i en ugnsform, bred sedan ut crème fraîche över den. Strö över hackad paprika och den rivna osten. Färdig att servera!

Jag gjorde en god sallad beståendes av baby spenat, tomater, gurka och mozzarella till. Det blev riktigt gott!

Bilder ifrån Glöte

Kategori: Uncategorized

Här kommer lite bilder ifrån min resa till stugan :)

Min goda frukost

Kategori: LCHF

Nu är det frukost dags! Idag består min frukost av skivat gurka, tre körsbärstomater och 4 ganska tjocka skivor med stekt halloumi! Lite Lyxig frukost faktiskt, älskar halloumi :)

Nu är jag tillbaka :)

Kategori: Uncategorized

Hej allihopa! Hoppas ni har haft det kanon sen vi hördes sist! Jag har haft det helt underbart uppe vid våran lilla stuga, dock har det regnat lite men jag är inte deppig för det utan det har varit en bra semester iaf :) Vi har fiskat, åkt på djur safari i skogen, grillar och bara njutit av lugnet. Fisken vi fick, rökte vi i pappas hemma gjorda fiskrök och gud så gott det blev! Det har inte varit något problem alls att följa LCHF däruppe då vi som sagt gillat kött varje dag, rökt fisk, ätit goda såser och sallader. Ska ge er några bilder ifrån resan sen.

Nu tog jag en kopp kaffe till frukost, hade ingen grädde så det blev utan idag :)

Mot Norrlands skogar!

Kategori: Uncategorized

Nu bär vi iväg mot Norrlands djupa skogar! Våran lilla stuga ligger långt ifrån civilisationen och det kan bli svårt för mig att blogga, ska dock försöka :) Hoppas på mkt fisk och fint väder, här om dagen snöade de nämligen där uppe! De ligger ca 500 metet över havet så de är en bit upp mot fjällvärlden. Ha de så himla bra och ta hand om er! Ska fixa några fina bilder som jag kan visa er sen :)


Kramar <3

En liten semester

Kategori: Uncategorized

Är nu på jobbet och dricker en kopp citron te. Tänkte jag skulle berätta lite mer om vart jag ska imorgon för er. Min familj har en stuga uppe i Härjedalen i en liten by som heter Glöte. Glöte ligger ungefär 5 mil ifrån Sveg och ca 1 mil ifrån Lofsdalen som säkert många av er känner till :) Det är jag, min sambo, min syster, hennes pojkvän och en vän till oss som ska åka dit på en liten semester i några dagar. Vi ska fiska, grilla och bara njuta av lugnet! Jag bara älskar vår stuga som för övrigt är en gammal fäbovall, naturen och folket där uppe! Jag har inte varit där på ett bra tag nu och de ska bli så roligt. De som är lite tråkigare är att jag ska köra i ca 6-7 timmar haha. Men de är helt klart värt det. På vägen till stugan ska vi käka på den kända grillen "Lappens" i Hedemora, där blir det nog en hamburgare utan bröd med en massa ost, bacon, dressing och sallad. Nam :)

Snart jobb

Kategori: Allmänt

Kom hem ifrån pappa för någon timme sedan, har haft lite fullt upp då jag ska resa bort imorgon och sen ska jag jobba ikväll/natt igen. Har packat, duschat, planerat osv. Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe innan jag ska cykla iväg. Åh så duktig jag har blivit, har blivit en hel del cykling på sistonet! Sen när de blir finare väder åker mina inlines fram :)

Lördag 2 juni

Kategori: Allmänt

Vaknade för en stund sen. Jag och syrran ska iväg och träffa pappa idag och käka lite lunch. Men jag var så hungrig och jag fastar ej på helgerna så jag tog två finncrisp i ett nafs med ost :)

Jobb helg

Kategori: Allmänt

Detta är min jobb helg, så jag har varit ledig i några timmar nu innan jag ska vidare till nästa jobb pass. Därför har det varit lite dålig uppdatering idag. Åt lite diverse rester när jag kom hem och sen en finncrisp med ost osv :) Vad ska ni göra i helgen?

Fredag 1 juni

Kategori: LCHF

Tänk att det redan är juni! Snart tar alla semester och sommarlov :) jag ska ha ännu en liten kort semester, jag ska till vår stuga uppe i Glöte som ligger i Härjedalen på söndag och gud va ja längtar dit! Har inte varit där på något år så de ska bli så mysigt. Mer om det sen.

Blev en kaffedrink beståendes av: kaffe, vispad grädde, kardemumma och malda nejlikor nu på morgonen. Detta är min fredagslyx som jag gjort i ordning till mig idag :) hur ser era mornar ut?